Warning: Undefined variable $metakeywords in /customers/9/e/9/somestudio.dk/httpd.www/wp-content/themes/fusion/header.php on line 19 Priser « SomeStudio.dk

Priser

Studiet og værkstedets generelle timesats er:

312,5 kr pr time / 2500 pr dag (8 timer) – inkl. moms

Undtagelser for denne sats er nævnt under de respektive services (se f.eks. produktionsøver og SomeWorkshop). Vi kan ikke love 8 timer pr dag – kontakt os for nærmere koordination/planlægning af bookningen.

 

Fint..men hvad koster det at indspille et nummer?

Præcis hvad det kommer til at koste for en indspilning afhænger af flere ting, bl.a. hvor mange I er, hvor godt I kan jeres musik, jeres forventningsniveau kontra hvad I “kommer med”, og selvfølgelig antal numre. Med alle mulige forbehold kan I dog regne med ca. 1 nummer pr. dag i de indledende budgetovervejelser (4 personers rockband, lagkageindspilning). For et mere præcist bud kontakt os.

De typiske fordyrende situationer vi oplever er disse:

  • En eller flere kan ikke spille numrene tilfredsstillende – lav altid en simpel øverindspilning til afstemning af forventninger m.v. Denne er også en stor hjælp til os når der skal gives bud på pris
  • Der er uenighed om numrene / de er ikke færdige
  • Man kommer med instrumenter der ikke kan stemmes ordenligt / gear der skratter (værkstedet kan måske hjælpe)
  • Man insisterer på at anvende gear som ikke kan levere den lyd man ønsker
  • Vidt forskellige forventninger i bandet til den endelige “lyd” eller fremførsel
  • Fejlkommunikation vedr. ønsker (trommeslager siger A, guitarist siger B osv.)

Det meste af dette er selvfølgelig helt ok, hvis man blot er klar over det inden start og planlægger efter det. Vi anbefaler faktisk at man indregner ekstra tid til “kreativt arbejde” – vi oplever ofte at indspilningsprocessen inspirerer til nye ideer der skal med, eller at der afsløres problemer med de oprindelige ideer.

 

Husk mixfasen!

En sidste ting som nogen gange overrasker, er den tid det tager at mixe. I estimatet ovenfor (“1 nr pr dag”) er der indregnet gennemsnitlig mixtid, men det er nok en af de mest uforudsigelige faktorer. Der kan komme mange efterfølgende mixrevisionsrunder før alle er tilfredse.

Det er en kæmpe hjælp for os hvis I allerede ved første henvendelse har nogle produktionsreferencer klar. En god produktionsreference er en plade som ligger tæt på jeres musik genremæssigt og som har de produktionsmæssige kvaliteter I er efter. Husk dog på at produktionen kun er en lille del; instrumenter og vigtigst performance spiller også ind. Hvis I lige har fået styr på Smoke On The Water og smider Meshuggah på bordet, ja så er det ikke overraskende at der venter overraskelser forude.

  1. Endnu ingen kommentarer.
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/e/9/somestudio.dk/httpd.www/wp-content/themes/fusion/comments.php on line 77

Du skal være logget ind før du kan poste en kommentar.