Warning: Undefined variable $metakeywords in /customers/9/e/9/somestudio.dk/httpd.www/wp-content/themes/fusion/header.php on line 19 Værkstedet « SomeStudio.dk

Værkstedet

someworkshop-squareI studiets værksted, SomeWorkshop, foretager vi reparation, modifikation af musik- og studieudstyr (af og til lidt nybyg også..).

Værkstedet er, ligesom studiet, interessedrevet – vi gør det fordi vi ikke kan lade være 🙂 Priserne er også derefter (ingen lønninger) – vi tager lidt for at holde udgifterne til lokaler, værktøj og komponenter nede. Timepriserne følger studiets timesats. Dog kun 100 kr for de første 20 min (herefter timeafregning).

Værkstedet er efterhånden blevet en velbesøgt del af studiet. Oprindeligt var det blot meningen at værkstedet skulle bruges til at servicere studiets udstyr, og nødreparationer af indspillende musikeres udstyr. Men rygtet har spredt sig, og vi tager idag opgaver ind “udefra”.

Det er ikke sikkert at vi kan reparere dit udstyr, det er især tilfældet hvis opgaven er for omfattende omfangsmæssigt set (vi har kun begrænset tid afsat til det). Dog er langt de fleste fejl rettet hurtigt. Vi tager af samme grund ikke større restaureringsopgaver ind. Vi vil dog altid gerne være behjælpelige med vejledning og anbefaling af andre der kan tage opgaven.

SomeWorkShop

  1. Endnu ingen kommentarer.
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/9/e/9/somestudio.dk/httpd.www/wp-content/themes/fusion/comments.php on line 77

Du skal være logget ind før du kan poste en kommentar.